ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://zapah.ir http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

شکر سفید مصرف کنیم یا قهوه‌ای؟

0

شکر یا قند با مزه شیرینش که برای تقریبا همه افراد مطبوع است، به همه نوع غذا و نوشیدنی افزوده می‌شود، اما مصرف بیشش از حد آن هم به بیماری‌های مانند چاقی و دیابت می‌انجامد

تبلیغات سایت اقتصادی ایران:

سایت اقتصادی ایران به اطلاع می رساند:در صورت تمایل جهت تبلیغات در وبسایت،

می‌توانیدبا مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران تماس حاصل نمایید.

پست الکترونیک: mradeli@yahoo.com

تلفنهای تماس: ۰۹۲۱۴۰۲۹۷۵۳

                         ۰۹۹۸۱۴۸۰۴۱۴

شکر سفید و قهوه‌ای از جمله معمول‌ترین شکرهای در دسترس هستند.

شکر سفید و شکر قهوه‌ای که از گیاهان مشابهی معمولا نیشکر یا چغندر قند به دست می‌آیند و ترکیب‌شان بسیار شبیه به هم است. در واقع می‌توان گفت شکر قهوه‌ای شکر سفیدی است که مقداری «ملاس» در خود دارد. ملاس نوعی شربت تیره‌رنگ حاوی قند است که در فرآیند استخراج قند از گیاهانی مانند نیشکر یا چغندر قند تولید می‌شود.

همین ملاس افزوده است که رنگ تیره‌تر شکر قهوه‌ای را ایجاد می‌کند و ارزش تغذیه‌ای آن را اندکی افزایش می‌دهد.

از جمله قابل‌توجه‌ترین تفاوت‌ها میان این دو نوع شکر این است که محتوای کلسیم، آهن و پتاسیم در شکر قهوه‌ای اندکی بیشتر از شکر سفید است؛ اما توجه داشته باشید که حتی میزان این مواد مغذی در شکر قهوه‌ای هم چندان زیاد نیست و نمی‌توان از آن به عنوان منبع هیچ ویتامین یا ماده معدنی استفاده کردو.

شکر قهوه‌ای همچنین نسبت به شکر سفید به میزان اندکی کالری کمتری دارد، اما در این مورد هم این تفاوت بسیار اندک است. یک قاشق چایخوری (۴ گرم) شکر قهوه‌ای ۱۵ کالری دارد، در حالیکه همین مقدار شکر سفید ۱۱۶/۳ کالری دارد.

به جز این تفاوت‌های اندک تغذیه‌ای، تفاوت عمده این دو نوع شکر در اثری است که بر مزه و رنگ غذاها در آشپزی می‌گذارند، بنابراین اینکه کدامیک از این دو نوع شکر را انتخاب کنید، بیشتر به ترجیح شخصی شما بستگی دارد.

گرچه شکر قهوه‌ای نسبت به شکر سفید حاوی مقدار اندکی بیشتر مواد معدنی است، اما این مقدار آنقدر زیاد نیست که از لحاظ سلامت تفاوتی ایجاد کند. از طرف دیگر مصرف بیش از حد شکر چه سفید و چه قهوه‌ای زمینه‌ساز چاقی، دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی است.

توصیه کلی این است که میزان شکر افزوده شده از هر نوعی به غذاها از ۵ تا ۱۰ درصد کل کالری مصرفی روزانه تجاوز نکند.

منبع: بهداشت نیوز
برگرفته از : https://www.arshehonline.com

هدف از راه‌اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد. به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://zapah.ir http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار