ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

مقایسه دستمزد کارگران در ایران با کشورهای توسعه‌یافته:

0

یک فعال بازار کار مطرح کرد؛

مقایسه دستمزد کارگران در ایران با کشورهای توسعه‌یافته.

حمید حاج اسماعیلی گفت: در شرایط کنونی نرخ دستمزدی که در یک ساعت به نیروی کار پرداخت می‌شود کمتر از نیم دلار است، در صورتی که در کشورهای توسعه یافته برای یک ساعت نزدیک ۱۰ دلار دستمزد پرداخت می‌شود.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، این فعال بازار کار  افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد اکثریت نیروی کار کشور حداقل‌بگیر هستند که زیر ۳ میلیون تومان دریافتی دارند.

 او ادامه داد: در حوزه بازنشستگان هم وضع به همین صورت است. بیش از ۷۵ درصد از کسانی که بازنشسته تامین اجتماعی هستند نیز کمتر از ۳ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند. این نشان می‌دهد که اکثریت خانوارهای کارگری چه شاغلان و چه بازنشسته‌ها توانایی تامین مایحتاج زندگی خود را ندارند.

این فعال کارگری با اشاره به این که هیچ نشانه‌ای برای تغییر روند در تعیین دستمزد وجود ندارد، گفت: بر اساس تجربه گذشته فکر می‌کنم حداقل دستمزد بین ۳۵ تا ۴۰ درصد و سایر سطوح مزدی نیز ۲۵ درصد تعیین شود. البته این به هیچ وجه قابل قبول نیست چرا که قدرت خرید حقوق بگیران در سال آینده ریزش بیشتری خواهد داشت.

حاج اسماعیلی اضافه کرد: در شرایط کنونی نرخ دستمزدی که در یک ساعت به نیروی کار پرداخت می‌شود کمتر از نیم دلار است، در صورتی که در کشورهای توسعه یافته برای یک ساعت نزدیک ۱۰ دلار دستمزد پرداخت میشود. این نشان می‌دهد که دولت در خصوص تمکین به حقوق نیروی کار کوتاهی‌های زیادی کرده است. البته استدلال آن‌ها می‌تواند این باشد که اقتصاد ایران بخاطر پایین بودن تولید ناخالص داخلی در کشور ضعیف است و دولت نمی‌تواند دستمزد بالا پرداخت کند. به هر حال یک دلیل ضعیف بودن معیشت کارگران ناشی از ساختار ضعیف اقتصادی در ایران است.

منبع : https://www.eghtesadonline.com

هدف از راه اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد . به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار