ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

سقوط سهم دلار از ذخایر ارزی جهانی:

0

صندوق بین المللی پول اعلام کرد که سهم دلار در ذخایر ارزی جهانی به ۵۸ درصد کاهش یافته که کمترین میزان در ۲۸ سال گذشته است.

در صورت تمایل جهت تبلیغات در وبسایت،

می‌توانیدبا مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران تماس حاصل نمایید.

پست الکترونیک: mradeli@yahoo.com

تلفنهای تماس: ۰۹۲۱۴۰۲۹۷۵۳

                      ۰۹۹۸۱۴۸۰۴۱۴

به گزارش سایت اقتصادی ایران به نقل ازتحریریه، طبق آخرین داده های صندوق بین المللی پول، روند تنوع بخشیدن به ذخایر ارزی کشورها و دورشدن از دلار در سراسر جهان در حال افزایش است.

آمارهای ردیابی شده توسط این موسسه مالی معتبر که در واشنگتن مستقر است، نشان می دهد که سهم دلار از ذخایر رسمی طلا و ارز خارجی در سه‌ماهه چهارم سال ۲۰۲۲ به کمترین میزان در سه دهه اخیر یعنی ۵۸ درصد کاهش یافته است.

طبق گزارش‌ها، این نتیجه یک حرکت تدریجی بوده است و سهم دلار از ذخایر خارجی بانک‌های مرکزی در حال حاضر تقریباً به سطحی رسیده است که آخرین بار در سال ۱۹۹۵ مشاهده شده بود.

وضعیت طولانی مدت دلار به عنوان ارز غالب جهان در سال های اخیر به طور پیوسته به علت نگرانی ها در مورد افزایش بدهی ایالات متحده و تحریم های گسترده ای که با سوء استفاده از این ارز به عنوان اهرم اعمال می شود، از بین رفته است.

رویترز به نقل از «استفان جن» مدیر عامل Eurizon SLJ Capital Limited آورده است که این تغییر زمانی که برای نرخ های ارز تعدیل شد، آشکارتر بود. او گفت: آنچه در سال ۲۰۲۲ اتفاق افتاد، سقوط بسیار شدید سهم دلار در شرایط واقعی بود.

A picture illustration shows Euro and U.S. dollar banknotes in Sarajevo

به گفته جن، این اقدام شدید باعث تجدیدنظر کشورهایی مانند عربستان سعودی، چین، هند و ترکیه در مورد تنوع بخشیدن به ذخایر خود به ارزهای دیگر شد.

بر اساس گزارش بانک تسویه حساب های بین المللی (BIS)، سهم یوان از معاملات جهانی فارکس خارج از بورس از تقریباً صفر در ۱۵ سال پیش به ۷ درصد افزایش یافته است.

«جفری یو» استراتژیست BNY Mellon به رسانه ها عنوان داشت پس از اقدام غرب علیه روسیه، سایر کشورها این سوال را مطرح می کنند که “اگر شما در سمت اشتباه تحریم قرار بگیرید چه اتفاقی رخ می دهد؟

او تصریح کرد که بانک های مرکزی جهان در حال حاضر به دنبال تنوع بخشیدن به دارایی های خود، جمع آوری بدهی های شرکتی، دارایی های ملموس مانند املاک و مستغلات و سایر ارزها هستند.

«مارک تینکر» مدیرعامل Toscafund هنگ کنگ نیز اعتقاد دارد این روندی است که در حال به وقوع پیوستن است. دلار کمتر در سیستم جهانی استفاده خواهد شد.

منبع : https://www.tahririeh.com/news/25720

هدف از راه اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد . به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار