ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://zapah.ir http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

ابراز شرمندگی برای کارگر «نان» نمی‌شود:

0

عضو هیات مدیره کانون عالی کارفرمایان کشور گفت: انصافاً در شرایط کنونی مبلغ ناچیز دستمزد ۹۹ کفاف معیشت کارگران را نمی‌دهد و همانند مُسکن مقطعی است.

گسترش‌نیوز: دویست و نود و یکمین جلسه شورای عالی کار در حالی با حضور نمایندگان دولت، تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با موضوع تعیین حقوق و دستمزد سال ۱۳۹۹ برگزار شد که به‌دلیل عدم توافق نمایندگان کارگران و کارفرمایان، حداقل دستمزد با رأی‌گیری به نتیجه رسید که پس از آن هم از سویی نارضایتی کارگران را به دنبال داشت و از سویی دیگر خود کارفرمایان نیز اعلام کرده که این تصمیمات و میزان دستمزدها، مُسَکن مقطعی است.

آرام فاتحی، عضو هیئت مدیره کانون عالی کارفرمایان کشور، با بیان اینکه بنده از جزئیات کامل دستمزد ۹۹ کارگران بی‌خبر هستم! ، اظهار داشت: تصمیم‌گیری در مورد دستمزد کارگران تا قبل از نوروز به نتیجه نرسید و شب گذشته تا ساعت ۴ شب در کانال‌های فضای مجازی مسائل را رصد می‌کردیم.

وی افزود: جامعه کارگری از دستمزد ۹۹ نارضی‌اند چراکه معیشتشان از این طریق تأمین نمی‌شود و به‌دنبال افزایش و بالاترین قیمت‌ها برای دستمزهایشان هستند.

فاتحی با بیان اینکه کارفرمایان نیز به‌دلیل شرایط اقتصادی، تحریم‌های دشمنان، کمبود بودجه و عدم وجود ماشین‌آلات لازم برای بهسازی صنایع به سمت ورشکستگی، تعطیلی واحدهای تولیدی و تعدیل نیرو می‌روند، گفت: با این وضعیت، تولید برای کارفرمایان سوددهی نداشته و کارگران فقیر هم حاضرند با حداقل حقوق و نازلترین قیمت کار کنند.

رئیس کانون کارفرمایان استان کردستان اظهار کرد: در شرایط کنونی کارگران از دستمزد ۹۹ و کارفرمایان از شرایط اقتصادی کشور راضی نیستند اما باید نهایتاً مبلغی در نظر گرفته شود تا براساس آن حقوق‌ها پرداخت و کارها پیش رود.

وی اذعان کرد: انصافاً در شرایط کنونی از سویی مبلغ ناچیز دستمزد ۹۹ کفاف معیشت کارگران را نمی‌دهد و همانند مُسکن مقطعی است و از سویی دیگر افزایش دستمزدها هم برای کارفرمایان نمی‌صرفد چراکه ادامه تولید وجود ندارد.

فاتحی خاطرنشان کرد: افزایش دستمزدها از طرفی منجر به تعطیلی واحدهای تولیدی شده و اگر افزایش هم پیدا نکند، نارضایتی جامعه کارگری را به دنبال داشته، بنابراین امیدواریم تحریم‌ها از بین رفته تا مقداری قیمت‌ها عادلانه‌تر در نظر گرفته شود.

در دستمزد ۹۹ حداقل مزد کارگران ۲۱ درصد و سایر سطوح مزدی ۱۵ درصد به اضافه ماهیانه ۹۱ هزار تومان افزایش داشته و بن ماهیانه: ۴۰۰ هزار تومان، مبلغ مزد روزانه: ۶۱۱۸۰۹ ریال، حقوق ماهیانه: ۱۸۳۵۴۲۷۰ ریال، پایه سنوات: ۱۷۵ هزار تومان و حق مسکن: ۱۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

منبع: تسنیم

https://www.gostaresh.news/economy/92659

هدف از راه‌اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد. به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://zapah.ir http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار