ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

دلیل ایجاد لکه‌های شناور در چشم چیست؟

0

در صورت تداوم لکه های شناور در چشم و گسترده شدن آن‌ها نیاز است که با پزشک مشورت کنید.

سایت اقتصادی ایرانبه اطلاع می رساند:در صورت تمایل جهت تبلیغات در وبسایت،

می‌توانیدبا مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران تماس حاصل نمایید.

پست الکترونیک: mradeli@yahoo.com

تلفنهای تماس: ۰۹۲۱۴۰۲۹۷۵۳

                         ۰۹۹۸۱۴۸۰۴۱۴

به گزارش سایت اقتصادی ایران به نقل از منیبان؛ لکه های شناور در چشم به چه دلایلی ایجاد می‌شوند و چطوری می توان از شر آن‌ها خلاص شد؟

بسیاری از ما مزاحمت لکه های شناور چشمی را تجربه کرده‌ایم. این لکه‌ها با اشکال مختلف باعث حواس‌پرتی ما می‌شوند: از نقاط سیاه کوچک گرفته تا خطوط پیچ در پیچ یا چیزی شبیه تار عنکبوت.

علت ایجاد لکه های شناور روی چشم

این لکه‌ها اغلب زمانی ظاهر می‌شوند که به صفحه رایانه یا تلفن نگاه می‌کنید، صفحه کتاب یا کاغذی را در نور زیاد می‌خوانید یا در هوای آفتابی و آسمان آبی رانندگی می‌کنید.

به گفته متخصصین، این لکه‌های مزاحم معمولا از دلایل خطرناکی نشات نمی‌گیرند. به‌خصوص اگر بینایی شما تحت تاثیر قرار نگیرد و با مرور زمان شدت نیابد.

آن‌ها معمولاً طی فرآیند جدا شدن زجاجیه خلفی (PVD) ایجاد می شوند که در آن مایع داخل چشم شما دچار نوسان می‌شود. شناورهای چشم توسط توده‌هایی از فیبر کلاژن ایجاد می‌شوند که در زجاجیه چشم‌ جابجا شده و بر روی شبکیه سایه می‌اندازند.

زجاجیه سالم یک ژل شفاف یکنواخت است، اما افزایش سن، عوامل سبک زندگی و عوامل استرس‌زای محیطی مانند اشعه ماورا بنفش می‌تواند باعث استرس اکسیداتیو و گلیکاسیون پروتئین شود که باعث جمع شدن کلاژن و تحلیل رفتن مایع زجاجیه می‌شود.

درمان لکه های شناور روی چشم

تعدادی از تغییرات در سبک زندگی می‌تواند به کاهش این سایه‌ها کمک کند. علاوه بر یک رژیم غذایی متعادل، مصرف آب کافی نیز برای سلامت چشم‌ها مهم است.

کم‌آبی در بدن باعث تغییر شکل زجاجیه یا کوچک شدن آن و در نتیجه منجر به تشکیل شناورها می‌شود. نوشیدن مقدار زیادی آب همچنین می‌تواند به بدن شما کمک کند تا سموم و زباله ها را دفع کند، که عامل دیگری در تشکیل شناور است.

۱. رژیم غذایی متعادل

اگر حداقل پنج وعده میوه و سبزیجات در روز مصرف کنید می‌توانید بسیاری از ویتامین‌های مورد نیاز بدن را از طریق میوه و سبزی جذب کرده و از شر لکه های شناور در چشم مصون باشید.

۲. استراحت دادن به چشم

در صورتی‌که در یکی از چشمان‌تان بیشتر از دیگری لکه‌های شناور می‌بینید بهتر است همان چشم یا هر دو چشم را برای لحظاتی استراحت دهید.

۳. استفاده از مکمل‌های ویتامین

برخی ویتامین‌ها به شما کمک می‌کنند که از شر لکه های شناور در چشم در امان بمانید.

ویتامین آ

انواع ویتامین‌های گروه ب

ویتامین سی

فولات

بیوتین

منبع : https://www.moniban.news

هدف از راه اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد . به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار