ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

پیش‌بینی نرخ ارز با توجه به متغیرهای اقتصادی:

0

متغیرهایی مثل رشد نقدینگی و رشد اقتصادی متغیرهایی هستند که به صورت بنیادی بر نرخ ارز اثر می‌گذارند.

سایت اقتصادی ایرانبه اطلاع می رساند:در صورت تمایل جهت تبلیغات در وبسایت،

می‌توانیدبا مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران تماس حاصل نمایید.

پست الکترونیک: mradeli@yahoo.com

تلفنهای تماس: ۰۹۲۱۴۰۲۹۷۵۳

                         ۰۹۹۸۱۴۸۰۴۱۴

عباس علوی راد؛ کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار ایبِنا در رابطه با متغیر‌های تاثیرگذار بر نرخ ارز، اظهار کرد: دو دسته از متغیر‌ها هستند که به صورت بنیادی بر نرخ ارز اثر می‌گذارند. متغیر رشد نقدینگی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین متغیرهاست. بر اساس گزارش بانک مرکزی در اسفند ۱۴۰۱ میزان رشد نقدینگی ۳۰ درصد است که نسبت به دوره مشابه سال ۱۴۰۰ حدود ۹ درصد کمتر است.

وی افزود: این آمار و ارقام نشان‌دهنده حرکت مثبت در جهت بهبود متغیر‌های بنیادی است و اقدامات دولت اثرگذار بوده است. رشد اقتصادی و رشد تولید نیز از نظر بنیادی بر نرخ ارز اثرگذار است. متغیر‌های اقتصادی در این بخش نیز نشان می‌دهد که رشد اقتصادی برای سومین سال متوالی در مسیر مثبت افزایش پیدا می‌کند. آخرین نرخ رشد ۹ ماهه اعلام شده، نسبت به ۹ ماهه مشابه سال قبل و حتی نسبت به فصل قبلی افزایش پیدا کرده است.

علوی راد با تاکید بر اینکه اثر این متغیر‌ها بر نرخ ارز اینگونه نیست که به سرعت عمل کند، گفت: در واقع با وقفه عمل می‌کند و همچنین نیاز به تحولات دیگری نیز دارد. برای مثال کاهش نرخ رشد نقدینگی باید در نرخ تورم تجلی داشته باشد و با کاهش نرخ رشد نقدینگی، تورم نیز کاهش پیدا کند.

وی در ادامه اظهار کرد: این مسئله تاکنون مطابق انتظار نبوده و با کاهش نرخ رشد نقدینگی، نرخ تورم به طور همگام کاهش پیدا نکرده است. کارشناسان اقتصادی دلایل مختلفی برای این مسئله بیان می‌کنند و باید با توجه به این عوامل برای کاهش تورم اقداماتی انجام شود.

این کارشناس اقتصادی در پایان صحبت‌های خود، گفت: نرخ تورم سال ۱۴۰۱، بر اساس آمار و ارقام بانک مرکزی ۴۶٫۵ درصد است که با توجه کاهش نرخ رشد نقدینگی، با یک وقفه می‌توانیم انتظار کاهش تورم را نیز داشته باشیم که در نهایت می‌تواند منجر به کاهش نرخ ارز شود.

منبع : https://www.ibena.ir/fa/news/149967

هدف از راه اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد . به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار