ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

شکر هنوز چندنرخی است:

0

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت‌وگو با ایلنا؛

شکر هنوز چندنرخی است/ روغن را به شرط خرید دیگر اقلام می‌فروشند/ هر ۱۵ روز یک بار مجاز به خرید روغن هستیم.

دبیر اتحادیه بنکداران غذایی اظهار داشت: اگر بخواهیم ۵۰ کارتون روغن بخریم باید در کنار آن یک تن برنج هندی یا ۱۰ کارتون تن ماهی یا ۱۰ کارتون رب گوجه یا کیک و کیسه فریزر بگیریم. همچنین هر روز به ما روغن نمی‌فروشند و هر ۱۵ روز یک بار مجاز به خریداری هستیم.

قاسمعلی حسنی در گفت‌وگو با خرنگار اقتصادی ایلنا در مورد وضعیت بازار مواد غذایی اظهار کرد: بر اساس مصوبات دولت شکر حدود ۷۲ افزایش قیمت داشته است. براین اساس شکری که با قیمت ۶۶۵۰ تومان به واحدهای صنعتی عرضه می‌شد به ۱۱۵۰۰ تومان رسیده است. قیمت روغن نیز طبق همین مصوبات ۳۵ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: حتی با این افزایش قیمت هیچ تغییری در وضعیت عرضه برای بنکداران ایجاد نشده و همچنان همان محدودیت‌های سابق وجود دارد. اگر ما بخواهیم بار روغن بگیریم باید در کنار آن یک کالای دیگر خریداری کنیم و اگر حاضر به این کار نباشیم به ما روغن نمی‌دهند.

حسنی تصریح کرد: اگر بخواهیم ۵۰ کارتون روغن بخریم باید در کنار آن یک تن برنج هندی یا ۱۰ کارتون تن ماهی یا ۱۰ کارتون رب گوجه یا کیک و کیسه فریزر بگیریم. همچنین هر روز به ما روغن نمی‌فروشند و هر ۱۵ روز یک بار مجاز به خریداری هستیم.

دبیر اتحادیه بنکداران غذایی با اشاره به رکود در این بازار گفت: با توجه به این که در روزهای منتهی به انتخابات هستیم در بازار سکون و رکود حاکم است؛ تنش خاصی وجود ندارد و افزایش قیمتی به جز در مورد روغن و شکر که در بخش دولتی تعیین شده نداشتیم. نه تنها بازار مواد غذایی بلکه همه بازارها فعلا چشم انتظار ۲۸ خرداد و نتایج انتخابات هستند.

حسنی در ادامه تصریح کرد: شکر به قیمت آزاد که ۱۳ هزار و ۳۰۰ تومان و حدود ۲ هزار تومان گرانتر از شکر دولتی است به هر میزانی که بخواهید در بازار موجود است و البته مشکل چندنرخی بودن شکر موجود است.

وی افزود: در مورد روغن نیز با وجود اینکه ۳۵ درصد افزایش قیمت اعمال شده بازهم ۴۰ تا ۵۰ درصد بیشتر از قیمت مصرف‌کننده در سطح خرده فروشی و بنکداری فروخته می‌شود. چراکه روغن آن طرف مرز ۶ برابر قیمت داخلی مشتری دارد.

منبع : https://www.ilna.news

هدف از راه اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد . به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار