ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

چه کشورهائی در سال ۲۰۱۸ با بحران ارزی مواجه شدند؟

0

بررسی‌ها از ارزش ۱۴۳ ارز جهانی در سال ۲۰۱۸ نشان می‌دهد، حدود ۸۰ درصد از این پول‌های ملی طی سال گذشته ارزش خود را از دست داده‌اند.

بررسی‌ها از ارزش ۱۴۳ ارز جهانی در سال ۲۰۱۸ نشان می‌دهد، حدود ۸۰ درصد از این پول‌های ملی طی سال گذشته ارزش خود را از دست داده‌اند.

به گزارش تجارت‌نیوز به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، ارزش ۱۱ ارز طی این دوره ثابت مانده و ۱۳ ارز نیز روند افزایشی را تجربه کرده‌اند.

کاهش ارز پول ملی در ونزوئلا ۹۹ درصد، آرژانتین ۵۳ درصد و در ترکیه ۳۸ درصد بوده است. همچنین رئال برزیل در سال گذشته ۲۰ درصد، روبل روسیه ۱۵ درصد، روپیه هند ۱۱ درصد، کرون سوئد ۱۰ درصد و پزوی فیلیپین ۸ درصد کاهش ارزش داشته‌اند.

در میان اقتصادهای بزرگ هم یوان چین و یوروی اروپا به ترتیب، پنج درصد و سه درصد افت ارزش داشته‌اند.

ریال ایران نیز در این میان حدود ۷۰ درصد از ارزش خود را در برابر دلار از دست داده است.

دلیل این کاهش به نظر می‌رسد سیاست‌های پولی متفاوت ایالات متحده با سیاست‌های سایر نقاط جهان بوده است. ایالات متحده از رشد اقتصادی قدرتمندی برخوردار است و در حال حاضر نشانه‌های تورم در آن دیده می‌شود. این مساله موجب شد تا فدرال‌رزرو آمریکا در سال گذشته میلادی در چهار نوبت نرخ بهره را افزایش دهد.

این در حالی است که کشورهایی که رشد اقتصادی قدرتمندی ندارند، سیاست‌های پولی متفاوتی را اتخاذ می‌کنند. برخی نرخ بهره را در سطوح پایین حفظ می‌کنند؛ برخی کشورها چون آلمان و سوئیس نرخ بهره منفی دارند. علاوه بر این بسیاری از کشورها تمایل ندارد سیاست تسهیل کمی را در پیش بگیرند.

به این ترتیب به نظر می‌رسد، لیر ترکیه، ریال ایران، روبل روسیه، روپیه هند، پزوی آرژانتین، پزوی شیلی، یوآن چین و راند آفریقای جنوبی یک ویژگی مشترک دارند و آن کاهش ارزش در سال گذشته میلادی بوده است.

بحران ارزی و کاهش ارزش پولی ملی در یک کشور طی یک دوره مشکلات اساسی برای اقتصاد آن کشور ایجاد می‌کند. نوساناتِ عوامل بسیاری از صادرات و واردات گرفته تا جریان سرمایه، رشد اقتصادی، تورم و نرخ بهره تحت تاثیر افزایش یا کاهش ارزش پول ملی قرار دارد.

منبع : https://tejaratnews.com

هدف از راه اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد . به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار