ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

” ایران” رشد اقتصاد جهان را ارتقا داد:

0

صندوق بین‎المللی پول: ” ایران” رشد اقتصاد جهان را ارتقا داد.

صندوق بین المللی پول با اعلام رشد ۳.۲ درصدی برای اقتصاد جهانی در سال ۲۰۱۶ که اندکی بالاتر از گزارش قبلی این موسسه بوده خاطر نشان کردکه این افزایش رقم عمدتا ناشی از رشد بسیار بالاتر اقتصاد ایران و تقویت اقتصاد هند بوده است.

 صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارش خود با عنوان «چشم انداز اقتصاد جهانی» با اعلام رشد ۳٫۲ درصدی برای اقتصاد جهانی در سال ۲۰۱۶، که اندکی بالاتر از رقم پیش بینی شده در گزارش قبلی این بانک بوده، خاطر نشان کرد این افزایش رقم عمدتا ناشی از رشد بسیار بالاتر اقتصاد ایران و فعالیت قوی تر اقتصاد هند بوده است.

این نهاد بین المللی در عین حال رقم رشد اقتصادی ایران را در گزارش خود ذکر نکرده است.

این گزارش تصریح کرده که رشد اقتصادی در اقتصادهای پیشرفته و اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه در سال ۲۰۱۷ شتاب خواهد گرفت و به ترتیب به ۲ و ۴٫۶ درصد خواهد رسید و رشد اقتصاد جهانی نیز به ۳٫۵ درصد خواهد رسید که نسبت به گزارش ماه آوریل تغییری نداشته است.

همچنین پیش بینی شده که رشد اقتصادی در منطقه خاورمیانه، شمال آفریقا، افغانستان و پاکستان در سال ۲۰۱۷ به میزان قابل توجهی کند شود که عمدتا ناشی از کاهش میزان فعالیت در کشورهای صادر کننده نفت خواهد بود، اما این رشد پایین در سال ۲۰۱۸ ترمیم خواهد شد.

این گزارش افزود: رشد اقتصادی در منطقه خاورمیانه، شمال آفریقا، افغانستان و پاکستان در سال ۲۰۱۶ به لطف رشد اقتصادی ایران به میزان قابل توجهی قوی تر از قبل ارزیابی شده است.

رشد اقتصادی منطقه خاورمیانه ، شمال آفریقا، افغانستان و پاکستان در سال ۲۰۱۶، ۵ درصد ارزیابی شده و پیش بینی شده این رقم در سال جاری و سال آینده میلادی به ترتیب به ۲٫۶ و ۳٫۳ درصد برسد.

کاهش اخیر قیمت نفت در صورت تداوم، تاثیر منفی بیشتری بر چشم انداز رشد اقتصادی کشورهای صادر کننده نفت در این منطقه خواهد داشت.

منبع : http://www.asianews.ir/2017/07

هدف از راه اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد . به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار