ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با احتساب همسان سازی اعلام شد:

1

سالاری، حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی را با احتساب همسان سازی اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در نشست خبری خود به مناسب هفته تامین اجتماعی اظهار کرد: هیچ الزامی در قانون نیامده که حداقل حقوق بازنشسته تامین اجتماعی به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برسد چراکه این الزام برای بازنشستگان کشوری است، اما ما خود را ملزم میدانیم تا حقوق بازنشستگانمان را افزلیش دهیم، این رقم ۳۲ میلیارد تومانی که از دولت گرفتیم برای اجرای همسان سازی در ۳ سال است.

وی گفت: آنچه ها در جلسات با کانون بازنشستگان تفاهم شد این است که حداقل بگیرانی که تا سال گذشته با ۳۰ سال سابقه یک میلیون و ۵۸۰  هزار تومان می گرفتند امسال با افزایش ۲۶ درصد و احتساب همسان سازی، ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان دریافت کنند و برای افرادی که ۳۵ سال سابقه دارند این رقم به حدود ۳ میلیون تومان می‌رسد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره فرمول اجرای همسان سازی، گفت: ابتدا قرار بود از مهر ماه همسان سازی را اجرا کنیم بعد از آن شهریور ماه تصمیم گرفته شد، اما در نهایت تصمیم نهایی این شد که از مرداد ماه همسان سازی اجرا شود.

وی گفت: افرادی که سنواتشان بیشتر است و حقوق بالایی دریافت می‌کنند بیشتر از منابع همسان سازی بهره مند می‌شوند، فردی که در زمان شاغل بودن حقوق بیشتری دریافت می‌کند یعنی حق بیمه بالایی در زمان شاغل بودن، پرداخت کرده است و فردی که سنوات خود را تکمیل کرده و یا سنوات بیشتری دارد نیز بیشتر از منابع همسان سازی بر حقوقشان افزوده می‌شود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: در ساختار کلی سازمان باید تغییرات انجام دهیم تا پویا‌تر بتوانیم حرکت کنیم. یکی از آن خروج از بنگاه داری است.

وی بیان کرد: نباید مدیرعامل تامین اجتماعی دغدغه شرکت‌های کشتیرانی، پتروشیمی و.. را داشته باشد چراکه ما را از وظایف اصلی خود باز می‌دارد. در دنیا سازمان‌هایی مانند تامین اجتماعی سهام داری می‌کنند.

سالاری گفت: الزام قانون برنامه ششم، تاکید رئیس جمهور و تاکید وزیر کار این است که از بنگاه داری خارج شویم، اما ما برای خروج از بنگاه داری قصد نداریم سهام‌های خود را بفروشیم و خرج مصارف روزانه کنیم باید سهام‌های بزرگ را بفروشیم و سهام‌های ارزنده‌ای بخریم تا از بنگاه داری خارج شویم. این در بازار فعلی سرمایه امکان پذیر است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: مطالبه شرکای اجتماعی ما این است که به سمت ۳ جانبه گرایی برویم و تعداد نمایندگان جامعه کارگری بیشتر شود که در حال حرکت به سمت این موضوع هستیم. متن آن را آماده کردیم و به هیات وزیران فرستادیم و آماده برای ارائه در صحن علنی مجلس شد، اما به شرایط کرونا برخوردیم و فعلا منتظر هستیم.

وی گفت: سازمان تامین اجتماعی، درآمد_هزینه‌ای اداره می‌شود یعنی ماهانه باید درآمدی داشته باشیم چرا که بودجه‌ی دولتی نداریم برای سال ۹۹، ۱۷۲ هزار میلیارد بودجه ما بسته شده است و هزینه ما برای سال جاری، به ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است، چرا که با احتساب متناسب سازی ماهی ۱۰ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان باید حقوق به بازنشستگان دهیم. در سال ۹۸ هزینه‌های ما به ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بوده است. اگر یک روز در این درآمد زایی وقفه داشته باشیم مشکلات جبران ناپذیری داریم. با برنامه ریزی صورت در تامین هزینه‌های خود مشکلی نداریم.

وی بیان کرد: یک بحث مهم همسان سازی است که باعث شد هزینه‌های ما از حدود ۶ هزار میلیارد به حدود ۱۰ هزار میلیارد برسد، از دولت و رئیس جمهور برای تحقق این مسئله تشکر می‌کنیم. ۳۲ هزار میلیارد از شرکت‌های خوب دولتی به تامین اجتماعی تخصیص داده شد. این بخشی از تعهدی بود که ما داده بودیم.

سالاری افزود: یکی دیگر از تعهدات ما در حوزه اعتبار دفترچه‌های درمانی بود، سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد تومان بدهی بخش دولتی در وزارت بهداشت و ۶ هزار میلیارد به بخش خصوصی بدهکار بودیم و در همان ابتدای انتصاب بنده وزیر کار و رئیس جمهور در زمان تاکید کردند که بدهی به وزارت بهداشت باید پرداخت شود تا اعتبار به دفترچه تامین اجتماعی بازگردد و امروز یک ریال بدهی به وزارت بهداشت نداریم.

وی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان درباره شرکت دولتی واگذار شده به سازمان تامین اجتماعی گفت: شرکت‌های واگذار شده در حوزه مختلف هستند، شامل؛ پالایشگاه نفت امام خمینی شازند، طلای زرشوران، آلومینیوم جاجرم، آلومینیوم جنوب، تجهیزات سنگین هپکو، پتروشیمی دماوند، توسعه گردشگری ایران، ماشین سازی تبریز شرکت‌های واگذار شده است. به جز یک شرکت باقی را سهام دار هستیم و یکی از شرکت‌ها را بالای ۵۰ درصد سهام دادند و قرار است تا سال آینده از آن خارج شویم.

وی گفت: مطالبات بخش خصوصی را پرداخت کردیم حتی علل الحساب به وزارت بهداشت جایی که هنوز اعتبارات وصول نشده مبلغی را پرداخت کردیم تا این دفترچه اعتبار پیدا کند. منابع ما برای پرداخت بدهی به وزارت بهداشت از طریق ۶ هزار میلیارد تومان اسناد خزانه‌ای بود که دولت به تامین اجتماعی بابت بدهی اش پرداخت کرد پرداخت کردیم.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی بیان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های تامین اجتماعی، اجرای خدمات الکترونیک و غیر حضوری است. این اقدام از اهداف تامین اجتماعی برای سال جاری است. قصد داریم تا پایان بهمن سال ۹۹ مراجعات حضوری ۷۰ درصد کاهش دهیم. یکی از این اقدامات اولیه در این حوزه تمدید دفترچه‌های درمانی به صورت غیر حضوری است که بیمه شدگان با تلفن همراه خود می‌توانند دفترچه خود را تمدید کنند. اطلاع رسانی در این مسئله کامل انجام شد.

وی افزود: گام دوم ما این است بتوانیم دفترچه‌های کاغذی را جمع کنیم و به سمت نسخه نویسی الکترونیک برویم، چرا که این اقدام باعث صرفه جویی می‌شود تجویز‌ها قاعده‌مند خواهد شد. نسخه نویسی الکترونیک کمک می‌کند پرداخت‌های ما به وزارت بهداشت به موقع انجام شود و زمان زیادی صرف پرداخت بدهی نشود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر پرداخت بیمه بیکاری کرونا، گفت: بیمه بیکاری برای ماه‌های اسفند، فروردین، اردیبهشت پرداخت شده است و افرادی که بیمه بیکاری هنوز دریافت نکردند یا شماره شبا خود را اشتباه دادند یا کلا شماره حساب نداده اند، اگر فردی به عدم پرداخت بیمه بیکاری اعتراض دارد می‌تواند با شماره ۱۴۲۰ تماس بگیرد تا همکاران من در سازمان تامین اجتماعی آن‌ها را راهنمایی کنند.

وی به طرح کاهش شکایات در دیوان عدالت اداری اشاره کرد و گفت: ابهاماتی وجود دارد که باعث می‌شود افراد برای طرح شکایت مراجعه کنند. تا ۴۰ درصد می‌توانیم تعداد پرونده‌ها را با انصراف به نفع فرد شاکی کاهش دهیم که مقدماتش فراهم و به دولت پیشنهاد شده است. تجمیع و تنقیح بخشنامه‌های تامین اجتماعی نیز می‌تواند کمک کننده باشد. قصد داریم تعداد بخشنامه‌ها را تجمیع کرده و کاهش دهیم. کار مجریان بخشنامه‌ها ساده‌تر و ابهامات ناشی از تعدد بخشنامه‌ها کاهش می‌یابد.

منبع : https://www.yjc.ir/fa/news/7420332

هدف از راه اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد . به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

Discussion۱ دیدگاه

  1. مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد
    همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از مرداد/ توقف ساخت میلاد ۲و ۳/ رقم بدهی دولت به تامین اجتماعی

    مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه باید از لحاظ ساختاری از بنگاه داری خارج شویم و به سمت شرکت داری حرکت کنیم گفت: قصد ما فروش سهام و صرف آن برای امور جاری نیست، بلکه جایی که سهام بالا داریم باید بفروشیم و در جای دیگری سهام خوب بخریم که البته به معنی بنگاه داری نباشد. سهام متفرقه را می‌فروشیم و سهامی می‌خریم که بازده سودش بالاتر است.

    به گزارش ایسنا، مصطفی سالاری در هفته تامین اجتماعی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و برنامه‌های این سازمان، به سوالاتی پیرامون همسان سازی حقوق بازنشستگان و … پاسخ داد.

    سالاری در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با بیان اینکه باید از لحاظ ساختاری از بنگاه داری خارج شویم تا بتوانیم به وظایف اصلی خود به درستی عمل کنیم گفت: باید به سمت شرکت داری حرکت کنیم و هرکسی مدیرعامل تامین اجتماعی می‌شود دغدغه کارخانه داری و بنگاه داری نداشته باشد. این بنگاه داری ما را از وظایف اصلی بازمی‌دارد.

    وی افزود: هم الزام قانون برنامه ششم توسعه و تاکید رئیس جمهور و وزیر رفاه است و هم عقل حکم می‌کند که این کار را انجام دهیم. قصد ما فروش سهام و صرف آن برای امور جاری نیست، بلکه جایی که سهام بالا داریم باید بفروشیم و در جای دیگری سهام خوب بخریم که البته به معنی بنگاه داری نباشد. سهام متفرقه را می‌فروشیم و سهامی می‌خریم که بازده سودش بالاتر است.

    مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مطالبه شرکای اجتماعی و حرکت به سمت سه جانبه گرایی و اقدامات انجام شده در این زمینه اشاره کرد و گفت: یک موضوع مهم آن است که نسبت به ۴۵ میلیون نفر بیمه شده و مستمری بگیر چه خدماتی را باید انجام دهیم و چه خدماتی را کیفیت ببخشیم؟.

    حقوق‌ ماهانه پرداختی تامین اجتماعی به مستمری‌بگیران بعد از اجرای همسان‌سازی

    مشکلی برای تامین منابع نداریم

    سالاری افزود: مجموع درآمد و هزینه ما در سال گذشته ۱۳۴ هزار میلیارد بوده که برای سال ۹۹ روی ۱۷۹ هزار میلیارد بسته شده است. هزینه کرد ماهانه سازمان تامین اجتماعی سال گذشته ۹۶۰۰ میلیارد بوده که امسال به ۱۴۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است. امسال با احتساب متناسب سازی، ماهانه ۱۰ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان باید حقوق بپردازیم که درسال ۹۸ حدود ۶۷۰۰ میلیارد تومان بوده است.

    اجرای همسان‌سازی از اول مرداد

    دولت سهام‌های خوبی به تامین اجتماعی داده

    وی با بیان اینکه به بیمه شدگان اطمینان می‌دهیم که برای تامین منابع مشکلی در سال جاری نخواهیم داشت گفت: از اول مرداد عملا همسان سازی را اعمال و پرداخت می کنیم. محل تامین منابع آن، از سوی دولت و در راستای تادیه بدهی دولت بود که ۳۲ هزار میلیارد سهام خوب به تامین اجتماعی داده شد.

    مطالبات درمانی بخش دولتی تسویه شد

    پرداخت معوقات فروردین‌ماه بخش خصوصی در هفته جاری

    وی افزود: سال گذشته در همین زمان بنابر اعلام وزارت بهداشت، حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان به بخش‌های درمانی و دانشگاهی دولتی بدهکار بودیم و پرداخت ما ۱۸ ماه عقب بود. به بخش خصوصی هم ۶۰۰۰ میلیارد تومان بدهکار بودیم که مطالبات بخش دولتی تسویه شده و اکنون یک ریال بدهی معوق رسیدگی نشده نداریم. معوقات فروردین ماه بخش خصوصی را هم این هفته می پردازیم.

    استعلام غیرحضوری اعتبار دفترچه‌ها

    سالاری به تحول دیجیتال به عنوان هدف گذاری امسال تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: برنامه گسترده‌ای را آغاز و هدف گذاری کردهایم تا بهمن ۹۹ مراجعات ما تا ۷۵ درصد کاهش یافته باشد. تا ۴۰ درصد این هدف محقق شده که بخش عمده‌ای به عدم مراجعه حضوری برای تمدید اعتبار دفترچههای بیمه درمان برمی‌گردد. شیوه‌هایی برای استعلام غیرحضوری اعتبار دفترچه‌ها بکارگرفته و اعلام شده است.

    مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: گام دوم، نسخه نویسی الکترونیک و حذف کامل دفترچه ها است که در حال کار بر روی آن هستیم. این اقدام با قاعده مند شدن تجویزها هم صرفه جویی و هم پرداخت‌های بروز اسناد پزشکی را به همراه دارد.

    طرح پیشنهادی تامین‌اجتماعی برای کاهش شکایات مردم از سازمان

    وی به طرح کاهش شکایات در دیوان عدالت اداری اشاره کرد و گفت: ابهاماتی وجود دارد که باعث می‌شود افراد برای طرح شکایت مراجعه کنند. تا ۴۰ درصد می‌توانیم تعداد پرونده‌ها را با انصراف به نفع فرد شاکی کاهش دهیم که مقدماتش فراهم و به دولت پیشنهاد شده است. تجمیع و تنقیح بخشنامه‌های تامین اجتماعی نیز می تواند کمک کننده باشد. قصد داریم تعداد بخشنامه‌ها را تجمیع کرده و کاهش دهیم. کار مجریان بخشنامه‌ها ساده تر و ابهامات ناشی از تعدد بخشنامه‌ها کاهش می یابد.

    با اجرای همسان سازی حداقل حقوق دریافتی بازنشستگان چقدر می‌شود؟

    وی در پاسخ به اینکه با همسان سازی حداقل حقوق بازنشستگان چقدر خواهد شد؟ اظهار کرد: در قانون بودجه، رسیدن کف حقوق به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان راجع به بازنشستگان کشوری و لشکری است اما درباره تامین اجتماعی الزام قانونی نیامده اما رافع مسئولیت ما نیست.

    وی ادامه داد: حداقل حقوق برای افراد دارای ۳۰ سال سابقه یک میلیون و ۵۸۰ هزار تومان بود که با متناسب سازی و افزایش ۲۶ درصدی سنواتی به دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومان می رسد. برای ۳۵ سال سابقه خدمتی ها به سه میلیون می رسد.

    وی در پاسخ به اینکه آیا همسان سازی شامل چهار ماه اول سال هم خواهد شد یا خیر؟ گفت: ابتدا قرار بود همسان سازی اول مهر اجرا شود، اما بنا به پیشنهاد نمایندگان کانون‌های بازنشستگان از اول مرداد اجرا و شامل همه بازنشستگان می‌شود و رقم آن به حقوق زمان بازنشستگی، حق بیمه پرداختی و سنوات خدمت بستگی دارد و الزاما آنطور نیست که پایین‌ترین حقوق‌ها بالاترین میزان افزایش را شامل شوند.

    به گفته سالاری از اول مرداد ماه حقوق‌ها با اعمال همسان‌سازی‌ها و درصد افزایش یافته پرداخت می‌شود.

    وی درباره اینکه اجرای همسان سازی تا چه زمانی ادامه می یابد؟ اظهار کرد: مذاکرات ما با دولت مبنی بر تامین سه ساله منابع همسان سازی از محل مطالبات ما از دولت بود که این منابع پایدار هم باشد. حدود ۲۰۰ هزار میلیارد مطالبه دیگر از دولت داریم و اگر آنها محقق شود همسان سازی در سال‌های آتی می تواند ادامه داشته باشد.

    مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزایش سنواتی حقوق‌ها از ابتدای فروردین ماه اعمال شده و معوقات اردیبهشت و خرداد ناشی از این محل نیز تا پایان ماه جاری پرداخت می‌شود؛ البته این افزایش‌ سنوات جدای از همسان‌سازی حقوق‌هاست.

    میزان دقیق بدهی‌های دولت به تامین اجتماعی

    وی درباره میزان دقیق بدهی‌های دولت به تامین اجتماعی اظهار کرد: امسال دولت حق بیمه اصنافی که باید طبق قانون بپردازد به حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان می رسد. اگر دولت هرسال تعهدش را بپردازد مشکلی در تامین منابع پیدا نمی کنیم. طلب‌های قبلی هم داریم که اختلاف کارشناسی درباره ارزش گذاری و محاسبه آن وجود دارد که به تعبیر سازمان حسابرسی تا آخر سال ۹۶ این بدهی قطعی شده حدود ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است. میزان بدهی را از ۲۰۰ تا ۲۹۰ هزار میلیارد تومان را بیان می‌کنند.

    وی درباره هزینه کرد منابع حاصل از عرضه سهام شستا در بورس نیز گفت: منابع حاصله را صرف افزایش سرمایه بانک رفاه کردیم.

    وضعیت صندوق بیمه‌بیکاری و مشمولانش با شیوع کرونا

    ثبت نام ۶۸۰ هزار نفر در فروردین‌ماه برای بهره‌مندی از بیمه بیکاری

    مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره بیمه بیکاری ناشی از کرونا و وضعیت صندوق بیمه بیکاری نیز بیان کرد: تقریبا غیر از افراد اضافه شده در دوران کرونا ماهی ۲۲۰ هزار نفر بیمه بیکاری می گرفتند. با شیوع کرونا وزارت کار اعلام کرد که افراد بیکار شده در سامانه‌ای ثبت نام کنند که در فروردین ۶۸۰ هزار نفر اسم نویسی کردند که یک مسئله ملی فراتر از تامین اجتماعی و ناشی از بحران کرونا بود.

    وی ادامه داد: نهایتا اینطور تصمیم گیری شد که تا آخر اردیبهشت ضوابط خاص برای پرداخت به افراد بیکار شده ناشی از کرونا پیش بینی شود. ما کماکان خودمان بیمه بیکاری آن ۲۲۰ هزار نفر را می‌پردازیم و برای بیمه شدگان ناشی از کروناها ضوابط خاص بابت آن ۸۰ روز دیده شود.

    سالاری با بیان اینکه پرداخت و شرایط پرداخت به این گروه تابع ضوابط خاص است و بخش عمده بیمه بیکاری آن ۸۰ روز را پرداخت کرده‌ایم گفت: وجه هم به حساب حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد این افراد واریز شده و هنوز ۱۰ درصد برای اعلام شماره حساب و … مشکل دارند.

    ادامه مذاکرات تامین‌اجتماعی با وزارت بهداشت برای نحوه برداشت از صندوق توسعه ملی و هزینه‌کرد درمان بیماران کرونایی

    وی درباره هزینه کرد درمان بیماران کرونایی از محل منابع درنظر گرفته شده از صندوق توسعه ملی افزود: هنوز بحث درباره هزینه کرد مبلغی که از صندوق توسعه ملی برداشته شد وجود دارد و در حال کار بر روی آن هستند، اما نظر ما این است که با همه یکسان و مشابه برخورد شود. درباره اینکه چه طور موضوع بین وزارت بهداشت و تامین اجتماعی راهبری شود در حال مذاکره هستیم.

    امکان پرداخت وام قرض‌الحسنه به ۵۰۰ هزار نفر

    مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به پرداخت وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان نیز گفت: امسال ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای این کار پیش بینی شده است که طی ۶ مرحله پرداخت خواهد شد. کسانی که مشمول دریافت این وام می‌شوند باید توسط کانون‌های بازنشستگان استان خود به بانک‌های عامل معرفی شوند. در مجموع به ۵۰۰ هزار نفر امکان وام‌دهی داریم.

    توقف ساخت میلاد ۲ و ۳

    مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی همچنین درباره پروژه‌های درمانی این سازمان و روند ساخت بیمارستان‌هایی چون میلاد ۲ و ۳ اظهار کرد: هشت پروژه بزرگ چندسال قبل تعریف شد و قرار بود یک شرکت اروپایی تامین کننده مالی ساخت آن باشد اما به دلیل مشکلاتی امکان مشارکتشان منتفی و فعلا متوقف شده است. به دنبال آن هستیم که از ظرفیت بورسی املاک و مستغلات استفاده و احداث مراکز را ادامه دهیم که در مرحله گفت وگوی اولیه است و نتیجه نهایی آن حاصل نشده است.
    منبع : https://www.isna.ir/news/99042216100

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار