ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

درگاه پرداخت اینترنتی یا IPG چیست؟

0

خرید اینترنتی دیگر جزئی از فعالیت های هرروزه بسیاری از ما شده است. خرید کتاب از فروشگاه های اینترنتی، تهیه بلیط سینما، کنسرت و مسافرت یا خرید لوزام خانگی از استارت آپ ها، سفارش غذا یا پرداخت شهریه کلاس احتمالاً بخشی معمول از خریدهای اینترنتی شماست. به هرحال، این روزها به نحوی با خرید اینترنتی سروکار دارید و احتمالاً می دانید که بخش عمده این خریدها از طریق درگاه پرداخت اینترنتی صورت می گیرد.

آیا می دانید درگاه پرداخت اینترنتی یا IPG چیست؟

«درگاه پرداخت اینترنتی» معادل فارسی عبارت Internet Payment Gateway است. درگاه پرداخت یک سرویس ارائه خدمات پرداخت برای کسب وکارهاست که در بستر اینترنت عمل می کند و پرداخت و دریافت وجه را از طریق اینترنت میسر می کند. معمولاً این سرویس را بانک ها یا شرکت های ارائه دهنده خدمات پرداخت الکترونیکی ارائه می دهند. یک طرف این درگاه پذیرنده ای (حقیقی یا حقوقی) است که درگاه به حساب بانکی او مرتبط است و مبالغ پرداخت شده به حساب وی واریز می شود و طرف دیگر درگاه مشتریانی هستند که در ازای محصولات یا خدماتی که طرف دیگر ارائه می کند وجهی پرداخت می کنند. حتماً حین خرید از طریق درگاه متوجه شده اید که برای انجام این پرداخت ها باید مشخصات کارت بانکی خود را در صفحه پرداخت درگاه وارد کنید، مشخصاتی شامل:

  •    شماره ۱۶رقمی روی کارت
  •   رمز دوم یا همان رمز خرید اینترنتی ( از بهمن ماه در تراکنش‌های بالای صد هزار تومان، رمز دوم پویا جایگزین رمز دوم ثابت شده است)
  •   سی وی وی۲ (CVV2)
  •   تاریخ اعتبار کارت شامل ماه و سال
  •    یک کد امنیتی که ارائه کنندگان درگاه های پرداخت ارائه می کنند

 درگاه پرداخت از کی بوجود آمد؟

با این که کارکردن با درگاه های پرداخت اینترنتی امروزه خیلی رایج است، ولی باید بدانیم قبل از سال ۱۹۹۶ میلادی چیزی به نام درگاه پرداخت اینترنتی وجود نداشت. از قرار معلوم مبداء این شیوه پرداخت جف نولز موسس Authorize.Net بود. خیلی نگذشت که این شیوه پرداخت فراگیر شد و بالاخره پای این شیوه پرداخت به ایران هم رسید. در ایران درگاه های پرداخت اینترنتی پس از تاسیس شاپرک در سال ۱۳۹۰پاگرفتند. حالا دیگر ارائه درگاه پرداخت یکی از خدمات اصلی هر بانک و موسسه مالی است که خدمات پرداخت الکترونیک ارائه می‌دهد.

منبع : https://asrebank.ir/132767

هدف از راه اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد . به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار