ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

«بانکداری اخلاقی چیست؟»:

0

«بانکداری اخلاقی» یکی از مهمترین و جدیدترین مصادیق این حرکت است که هر ساله ابعاد نظری و کاربردی آن در نظام بانکداری جهان گسترده‌تر می‌شود.

به گزارش ایبِنا، در دهه‌های اخیر توجه‌ به مسئولیت‌های اجتماعی و دغدغه‌های حفاظت از محیط‌زیست در بخش‌های مختلف اقتصادی همچون صنعت مالی، بانکی، بیمه و تامین اجتماعی به نحو چشمگیری افزایش یافته است. در این بین «بانکداری اخلاقی» یکی از مهمترین و جدیدترین مصادیق این حرکت است که هر ساله ابعاد نظری و کاربردی آن در نظام بانکداری جهان گسترده‌تر می‌شود.

با توجه به تفاوت دیدگاه‌ها، ایدئولوژی‌ها، فرهنگ‌ها و باورهای جوامع مختلف، تعریف واحدی از بانکداری اخلاقی ارائه نشده است؛ اما در یک نگاه کلی می‌توان گفت بانکداری اخلاقی نوعی از بانکداری است که علاوه‌بر داشتن اهداف معمول نظام بانکی:

– تلاش دارد تا در ارایه خدمات بانکداری به حقوق مشتریان، کارکنان و سهامداران بانک و حتی عموم افراد جامعه که در طبقه مشتریان بانک نیستند اما از فعالیت‌های بانک اثرپذیری دارند، احترام بگذارد؛

– تلاش دارد با انجام رقابتی سالم با گروه رقبا به حفظ ثبات نظام اجتماعی- اقتصادی کمک کند؛

– سعی دارد تا با دقت در طراحی و تجهیز ساختمان شعب و حتی انتخاب گروه تسهیلات‌گیرندگان به مصرف بهینه انرژی و صیانت از محیط‌زیست یاری رساند.

– می‌کوشد با موضعی مسئولیت‌پذیر و پاسخگو، سطح اعتماد و اطمینان عموم جامعه به صنعت بانکداری را ارتقا بخشد.

– و همچنین تلاش می‌کند تا با توسعه تامین مالی خرد و بانکداری پیوندی به کاهش زمینه‌های فقر و بیکاری و بهبود کیفیت زندگی کمک برساند.

البته گمان نکنید که کلیه فعالیت‌های بانکداری اخلاقی غیرسودآور است؛ بلکه بسیاری از بانک‌های اخلاقی در ضمن توجه به ارزش‌ها و اصول اخلاقی، دارای فعالیت‌های سودآوری هستند. افزون‌براینکه صرف وجود «برند و شهرت بانکداری اخلاقی» برای یک بانک می‌تواند به فرصت‌های بهتر بازاریابی و جذب بیشتر مشتری در آن بانک منتج شود.

یادمان نرود بانکداری اخلاقی الگویی است که با آنکه از ورود آن به ادبیات متعارف بانکی مدت زمان زیادی نمی‌گذرد، اما به سرعت در حال رشد و توسعه در بین بانک‌های کشورهای پیشرفته جهان است.

منبع : http://www.ibena.ir/news/102521

هدف از راه اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد . به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار