ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

حق‌السعی کارگران از روز اخراج محاسبه می‌شود:

0

یک کارشناس حقوقی:

حق‌السعی کارگران از روز اخراج محاسبه می‌شود/کارفرما نمی‌تواند فقط به مزد اکتفا کند .

علیرضا مقدم گفت: کارفرما نمی‌تواند به هیچ عنوان از پرداخت حق‌السعی ایام تعلیق به کارگر طفره برود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، صدور رای جدید دیوان عدالت اداری در خصوص الزام کارفرما به پرداخت حق‌السعی ایام تعلیق پس از صدور رای بازگشت به کار، موجد به وجود آمدن ابهاماتی برای کارگران شده‌است.

علیرضا مقدم (وکیل دادگستری و کارشناس حقوقی) که وکالت کارگران بسیاری را در پرونده‌هایی با موضوع «بازگشت به کار» برعهده داشته‌است، در رابطه با این رای و پرداخت حق‌السعی در شرایط کلی می‌گوید: کارفرما به هیچ وجه نمی‌تواند از پرداخت حق‌السعیِ ایام تعلیق طفره برود و در صورتی که  اخراج کارگر «غیرموجه» تشخیص داده شود و کارگر بتواند از مراجع ذیصلاح، حکم بازگشت به کار بگیرد، کارفرما موظف است حق‌السعی را تمام و کمال بپردازد.

به گفته‌ی این وکیل دادگستری، رای دیوان عدالت، «جنبه‌ی اثباتی» دارد و هیچ زمان دیوان عدالت به عنوان عالی‌ترین مرجع قضایی کشور، نص قانون را زیر سوال نخواهد برد.

اشاره مقدم به ماده ۱۶۵ قانون کار است که در آن به صراحت آمده در صورتی که هیات حل اختلاف، اخراج کارگر را غیر موجه تشخیص دهد، حق‌‌السعی باید از «تاریخ اخراج» پرداخت شود.

این کارشناس دادگستری تاکید می‌کند: کارگر باید ابتدا برای دریافت رای بازگشت به کار خود اقدام کند و پس از آن به صورت خودبخود، حق السعی از زمان اخراج به او تعلق خواهد گرفت. یعنی از فردای اخراج تا روزی که بازگشت به کار تحقق یابد، حق‌السعی بر ذمه‌ی کارفرماست.

مقدم در ارتباط با تعریفِ «حق‌السعی» می‌گوید: حق ‌السعی به معنای مزدِ تنها نیست و همه مزایای مزدیِ زمان اشتغال از جمله بهره وری، کارانه، حق مسکن، پاداش و دیگر مزایای عرفی کارگاه را دربرمی‌گیرد و استناد پرداخت نیز همواره به آخرین پرداختِ قبل از اخراج کارگر است.

منبع : https://www.ilna.ir

هدف از راه اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد . به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار