ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

اسکیمر چگونه باعث سرقت اطلاعات کارت‌های بانکی می‌شود؟

0

خبرگزاری میزان- اسکیمر هم همان سارقی است که از طریق کلاهبرداری به کپی کردن کارت‌های بانکی می‌پردازد. در ایران به ابزار و دستگاهی که مورد استفاده قرار می‌گیرد نیز اسکیمر می‌گویند.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، اسکیمینگ به معنای منتقل کردن اطلاعات دارایی‌های کارت عابر بانک به روی کارت دیگر و بدون اطلاع و رضایت مالک است.
اسکیمر هم همان سارقی است که از طریق کلاهبرداری به کپی کردن کارت‌های بانکی می‌پردازد. در ایران به ابزار و دستگاهی که مورد استفاده قرار می‌گیرد نیز اسکیمر می‌گویند.
عملا اسکیمینگ از دو طریق صورت می‌پذیرد. اول از طریق عابربانک‌ها به این صورت که صفحه کیبورد جعلی بر روی صفحه کیبورد اصلی قرار می‌گیرد تا به محض زدن رمز کارت آن را در حافظه سپرده و به سارق منتقل کند. در قسمت ورودی کارت نیز یک کلاهک دیجیتالی قرار می‌گیرد که با ورود کارت بتواند اطلاعات کارت را خوانده و ذخیره نماید.
از این طریق گرچه شما ممکن است عملیات بانکی خود را انجام دهید و کارت را دریافت نمایید، اما سارق می‌تواند اطلاعات کارت شما را به روی یک کارت دیگر منتقل کرده و با داشتن رمز آن نسبت به انتقال دارایی هایتان اقدام کند.
گفتنی است با بخش نامه‌های بانک مرکزی ایران به بانک‌ها هم اکنون بیشتر عابربانک‌ها از آنتی اسکیمینگ برخوردار هستند، اما برخی از بانک‌ها هنوز به این ابزار دفاعی مهیا نشده اند. اما روش دوم در اسکیمینگ عبارت از به کارگیری دستگاه کارتخوان برای کپی اطلاعات کارت مشتریان
در این روش مغازه دار، شاگرد یا هر کس که پشت دخل است به بهانه‌های مختلف اقدام به گرفتن کارت شما می‌کند و دور از دیدرس شما اول کارت را به روی اسکیمر می‌کشد تا اطلاعات داخل کارت را ذخیره کند و پس از آن از دستگاه کارتخوان استفاده می‌کند و رمز شما را می‌پرسد. عملا با گفتن رمز کارت این فرد می‌تواند کارت دیگری را که کمتر از ۵ دقیقه طول می‌کشد بسازد و دارایی کارت را به حساب خود منتقل کند پس باید مراقب بود.
منبع : http://www.mizanonline.com/fa/news/400891

هدف از راه اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد . به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار