ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

گرانی بنزین زنگ خطر افزایش تورم است:

0
رییس سازمان برنامه به کمیسیون انرژی مجلس فراخوانده شد:

گرانی بنزین زنگ خطر افزایش تورم است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس معتقد است که گرانی بنزین زنگ خطر افزایش تورم است، چراکه براساس سابقه تاریخی هر زمانی که قیمت بنزین افزایش می یابد بلافاصله سایر اقلام دیگر نیز افزایش می یابد.

اسدالله قره خانی با اشاره به انتشار اخباری درباره افزایش قیمت بنزین تا هزار و ۵۰۰ تومان،گفت: در تبصره ۱۸ دولت یک مبلغ کلانی را به شکل عددی از طریق افزایش قیمت حامل های انرژی در نظر گرفته و طریقه مصرف آن را مشخص کرده است که گفته شده درآمدهای حاصله از افزایش قیمت های حامل های انرژی حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه برای احصاء و تحقق ۱۷ هزار میلیارد تومان لزوما بنزین باید افزایش قیمت بالایی داشته باشد، افزود:دولت باید برای ارائه توضیحات درباره افزایش قیمت بنزین در مجلس حضور یابد و دلایل خود را برای نمایندگان مجلس تشریح کند تا مجلس با در نظر گرفتن آثار و عواقب این تصمیم و میزان فشار بر خانوارها اظهارنظر کند.

هر زمانی که قیمت بنزین افزایش می یابد بلافاصله سایر اقلام دیگر نیز افزایش می یابد

وی با اشاره به اینکه گرانی قیمت بنزین در سبد هزینه خانوار عدد و رقم بزرگی را نشان نمی دهد، ادامه داد: اگر هر خانواده ماهانه ۱۰۰ لیتر بنزین مصرف کند و بنزین۵۰ درصد افزایش یابد، ۵۰ هزار تومان به هزینه خانوارها افزوده می شود، اما متاسفانه افزایش قیمت بنزین محدود به همین مبلغ نیست و تبعات خاص خود را دارد.

نماینده مردم علی آبادکتول در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه یکی از شاخص ها و زنگ خطرهای تورم افزایش قیمت بنزین است که سابقه تاریخی دارد، یادآور شد: از گذشته چنین بوده که هر زمانی که قیمت بنزین افزایش می یابد بلافاصله احساس عمومی بر این است که سایر اقلام دیگر نیز باید افزایش پیدا کند، یعنی افزایش قیمت بنزین با ایجاد تورم به صورت زنجیره وار به سایر کالاها سرایت می کند و  شاید کالای دیگری که در سبد هزینه ای خانوارها سهمش به مراتب بیشتر از بنزین است با افزایش خیلی خود را نشان ندهد.

بنزین همانند دلار و از جنس آن است

وی با اشاره به اینکه بنزین همانند دلار و از جنس آن است، افزود: هرگاه دلار گران می شود بلافاصله همه چیز گران شده است، بنابراین همه تاثیرات افزایش قیمت بنزین باید برآورد و ارزیابی صحیح شود.

قره خانی ادامه داد: درست است که اگر بنزین به قیمت واقعی نزدیک شود برای دولت ایجاد درآمد ایجاد کرده و از قاچاق جلوگیری می کند و ممکن است اشتغال ایجاد کند، اما باید دید که هزینه_فایده آن چقدر است.

سخنگوی انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مقرر شده  نوبخت در کمیسیون انرژی حضور یابد و توضیح دهد که چرا چنین تصمیمی اتخاذ شده، تصریح کرد: رییس سازمان برنامه و بودجه باید توضیح دهد که دلایلشان چه بوده و آیا مطالعات جنبی داشته اند یا خیر، چراکه کمیسیون انرژی هنوز توجیه نیست که آیا جامعه کشش این افزایش قیمت را دارد که به یکباره تورم دوبرابر شود و با افزایش ۱۰ درصدی حقوق کارمندان و بازنشستگان سازگار است یا خیر و باید مطالعه شود که چند واحد روی تورم تاثیر می گذارد.

منبع : http://www.iranenergy.news

هدف از راه اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد . به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار