ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

تورم در ایران از۱۶۹ کشور بالاتر است:

0
 صندوق بین‌المللی پول گزارش داد:

تورم در ایران از۱۶۹ کشور بالاتر است/جایگاه ۱۹ ایران در بین کشورهای با نرخ بیکاری بالا.

صندوق بین‌‌المللی پول اعلام کرد، علی‌رغم کاهش نرخ تورم ایران به ۹ درصد،همچنان جایگاه ۲۲ را در میان کشورهای جهان داراست و این بدان معناست که ۱۶۹ کشور تورم کمتری نسبت به ایران دارند و از ۱۹ کشور نرخ بیکاری بیشتری دارند.

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، جدیدترین آمار صندوق بین‌المللی پول نشان می‌دهد، نرخ تورم ایران در سال ۲۰۱۶ به ۹٫۰۳۵ درصد کاهش یافته است. نرخ تورم ایران برای سال گذشته میلادی ۱۱٫۹ درصد برآورد شده است.

به این ترتیب، ایران در سال ۲۰۱۶ در میان ۱۹۱ کشور مورد بررسی در این گزارش به لحاظ تورم در جایگاه ۲۲ قرار گرفته است و ۱۶۹ کشور تورم کمتری نسبت به ایران داشتند.

صندوق در گزارش پیشین خود نرخ تورم سال ۲۰۱۶ را ۸٫۸۶ درصد پیش‌بینی کرده و این رقم را در این گزارش تصحیح کرد. به این ترتیب ایران رتبه ۲۳ را در اختیار داشت و با تصحیح نرخ تورم، یک پله جایگاه ایران بدتر شده است.

بر اساس پیش‌بینی این نهاد بین‌المللی، نرخ تورم ایران در سال ۲۰۱۷ به ۱۰٫۵۲ درصد افزایش خواهد یافت.

هرچه رتبه کشوری در این گزارش بیشتر باشد، نشان‌دهنده تورم کمتر است و پرتورم‌ترین کشور در جایگاه نخست قرار دارد.

سودان جنوبی با ۳۷۹٫۸  درصد تورم در رتبه نخست قرار گرفته است. این کشور سال ۲۰۱۵ با تورم ۵۲٫۸ درصدی در جایگاه دوم قرار داشت.

ونزوئلا با تورم ۲۵۴٫۳ درصدی در رتبه دوم قرار دارد. این کشور سال ۲۰۱۵ با تورم ۱۱۱٫۷ درصدی در رتبه نخست قرار داشت. سورینام با تورم ۵۵٫۵ درصدی و آنگولا با تورم ۳۲٫۳ درصدی در جایگاه‌های سوم و چهارم قرار دارند.

رتبه‌های برخی دیگر از کشورهایی که تورم بالاتری نسبت به ایران دارند به ترتیب آمده است: لیبی ۲۷٫۱۱۴، مالاوی ۲۱٫۷ درصد، موزامبیک ۱۹٫۲ درصد، جمهوری دموکرات کنگو با ۱۸٫۲ درصد، زامبیا ۱۷٫۹ درصد، سودان ۱۷٫۷ درصد، غنا ۱۷٫۴ درصد، نیجریه ۱۵٫۶ درصد و قزاقستان ۱۴٫۵ درصد.

*ایران نوزدهمین کشور با بیکاری بالا در جهان/ طی ۴ سال رتبه بیکاری ایران ۱۰ پله بدتر شد

همچنین آمارهای صندوق بین‌المللی پول نشان می‌دهد که جایگاه ایران به لحاظ بیکاری در جهان طی سال‌های ۹۲ تا ۹۵ نزول ۱۰ پله‌‌ای داشته و رتبه ایران از ۲۹ به ۱۹ رسیده است که به معنای بدتر شدن وضعیت بیکاری در این کشور است.

در جدیدترین گزارش از سری گزارش‌های چشم‌انداز اقتصادی جهان که توسط صندوق بین‌المللی پول منتشر می‌شود، میزان بیکاری در ایران در سال ۲۰۱۶ را ۱۲٫۵ (۱۲٫۴۵۰) درصد اعلام شد.

بر اساس این گزارش، نرخ بیکاری در ایران در سال ۲۰۱۵ برابر با ۱۱ درصد بوده است که به این ترتیب با افزایش بیکاری مواجه شده‌ایم. درعین حال، در این گزارش نرخ بیکاری سال ۲۰۱۷ که ۳ ماه تا پایان آن باقی است ۱۲٫۴۱۷ درصد پیش‌بینی شده است که اندکی کاهش را نشان می‌دهد.

بررسی جدیدترین آمار صندوق بین‌المللی پول از میزان بیکاری در کشورهای جهان در سال ۲۰۱۶ نشان می‌دهد، ایران جایگاه نوزدهم را در میان کشورهای مورد بررسی در اختیار دارد.

هرچه رتبه کشوری بالاتر باشد یعنی بیکاری کمتری دارد و هرچه رتبه کمتر و به ابتدای فهرست نزدیک شویم کشورها با نرخ بیکاری بیشتری مواجه هستند.

ایران در سال ۲۰۱۵ رتبه ۲۵ را در اختیار داشته که به این ترتیب جایگاه ایران در سال گذشته میلادی ۶ پله نزول کرده است. در عین حال، رتبه ایران به لحاظ بیکاری هنوز نتوانسته به جایگاه پیش از دولت یازدهم بازگردد و طی سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ (۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵) ۱۰ پله بدتر شده است.

رتبه ایران در رده‌بندی کشورهای جهان به لحاظ بیکاری در سال ۲۰۱۳ برابر با ۲۹ و در سال ۲۰۱۴ برابر با ۲۶ بوده است که در سال ۲۰۱۵ به ۲۵ و در سال ۲۰۱۶ به ۱۹ رسیده که به معنای بدتر شدن جایگاه ایران در رده‌بندی جهانی است. هرچه رتبه از این لحاظ بیشتر باشد، آن کشور بیکاری کمتری دارد.

بر اساس برآوردهای این نهاد بین‌المللی، نرخ بیکاری ایران در سال۲۰۱۳ برابر با ۱۰٫۴ درصد، در سال ۲۰۱۴ برابر با ۱۰٫۶ در سال ۲۰۱۵ برابر با ۱۱ درصد و در سال ۲۰۱۶ برابر با ۱۲٫۴۵ درصد برآورد شده است.

بر اساس پیش‌بینی این نهاد بین‌المللی، نرخ بیکاری ایران در سال ۲۰۱۷ با اندکی بهبود به ۱۲٫۴۱۷ درصد خواهد رسید.

بر اساس این گزارش، آفریقای جنوبی رتبه نخست  بیکاری در جهان را با ۲۶٫۷ درصد به خود اختصاص داده و پس از آن  بوسنی هرزگوین با ۲۵٫۴ درصد و یونان و مقدونیه  با ۲۳٫۵ درصد قرار دارد.

رتبه‌های چهارم تا پانزدهم به این شرح است: ونزوئلا ۲۰٫۶ درصد، سودان ۲۰٫۶، اسپانیا ۱۹٫۶ درصد، ارمنستان ۱۸٫۷ درصد، صربستان ۱۵٫۹۰ درصد ،آلبانی ۱۵٫۲ درصد، اردن ۱۵٫۲ درصد، کرواسی ۱۴٫۹ درصد، تونس ۱۴، نیجریه ۱۳٫۳ درصد، قبرس ۱۳٫۰۲ درصد، جامائیکا ۱۲٫۸ درصد، مصر ۱۲٫۷۰۲ درصد،  و جمهوری سائوتومه و پرنسیپ ۱۲٫۵۹ درصد.

منبع : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13960718001926

هدف از راه اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد . به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید

رفتن به نوار ابزار