ازاینکه پایگاه خبری - تحلیلی- آموزشی سایت اقتصادی ایران را جهت بازدید خود انتخاب نموده اید سپاسگزاری می نمایم. ضمنا"، این سایت،به نشانیهای : http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

توزیع درآمد بدتر شد:

0

روابط عمومی مرکز آمار ایران اعلام کرد:

توزیع درآمد بدتر شد/ ضریب جینی در سال ۹۴ به ۳۹ صدم واحد رسید.

بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، ضریب جینی در سال ۱۳۹۴ در کل کشور ۰٫۳۹ بوده است که در مقایسه با سال قبل از آن ۰٫۰۱ افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز آمار ایران، یکی از شاخص‌های سنجش نابرابری درامد جامعه، ضریب جینی است. ضریب جینی عددی است بین صفر و یک (یا صفر و صد در صد) که در آن صفر به معنی توزیع کاملاً برابر درامد یا ثروت و یک به معنای نابرابری مطلق در توزیع است.

سال­هاست که شاخص­های نابرابری از طرح آمارگیری هزینه و درامد خانوار مرکز آمار ایران محاسبه و به سیاستگذاران، اقتصاددانان و کاربران اصلی طرح ارایه می‌­شود.

نگاهی به اهم نتایج شاخص­های نابرابری درسال ۱۳۹۴ در مناطق شهری و روستایی و کل کشور نشان می‌دهد که:

–  ضریب جینی در سال ۱۳۹۴ در کل کشور ۰٫۳۹ بوده است که در مقایسه با سال ۱۳۹۳  با عدد ۰٫۳۸ به میزان ۰٫۰۱ افزایش داشته است. در مناطق شهری نیز ضریب جینی با ۰٫۰۱ افزایش از ۰٫۳۶ به ۰٫۳۷ رسیده است و همچنین در مناطق روستایی با عدد ۰٫۳۴ بدون تغییر باقی مانده است.

– در مناطق شهری بیشترین کاهش ضریب جینی در سال ۱۳۹۴ نسبت به سال۱۳۹۳ مربوط به استان­های آذربایجان غربی، ایلام و البرز بوده است. به عبارت دیگر بیشترین کاهش نابرابری در این سه استان رخ داده است.

– در مناطق روستایی بیشترین کاهش ضریب جینی در سال ۱۳۹۴ نسبت به سال ۱۳۹۳ مربوط به استان لرستان بوده است.

– سهم بیست درصد فقیرترین جمعیت در سال ۱۳۹۴ در کل کشور، مناطق شهری و روستایی به ترتیب با اعداد ۰٫۰۶، ۰٫۰۷ و ۰٫۰۷ نسبت به سال ۱۳۹۳ بدون تغییر بوده است .

خاطر نشان می سازد که نشریه طرح ضریب جینی سال‌های ۹۴-۱۳۸۹به زودی در درگاه ملی آمار به نشانی www.amar.org.ir قابل دسترسی است.

منبع : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950717000678

هدف از راه اندازی سایت اقتصادی ایران بررسی مسائل ومعضلات اقتصادی ایران وارائه راهکارهای مناسب می باشد . به امید روزی که شاهد ایرانی آباد و با رونق وشکوفائی اقتصادی باشیم، برای همگان به ویژه بازدیدکنندگان این سایت اقتصادی سرافرازی ونیکبختی آرزو می نمایم. مالکیت سایت اقتصادی ایران برای محمدرضا عادلی مسبب کودهی محفوظ است. سایت اقتصادی ایران درسامانه ساماندهی سایتهای اینترنتی ایران به کدهای شامد: http://eghtesadi1.com به کدشامد: 1-1-750014-65-0-7 http://eghtesadiiran.comکدشامد: 4-0-65-750014-1-1 https://eghtesadi1.irکدشامد: 5-0-65-750014-1-1 http://eghtesadiiran.irکدشامد:6-0-65-750014-1-1 http://eghtesadionline.com کدشامد: 1-1-750014-65-0-8 ثبت گردیده است. انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. سایت اقتصادی ایران به نشانیهای: http://tarazmani.ir http://eghtesa3.ir http://ehteyaj.ir http://adeli16559.ir http://etabar.ir http://koudehi.ir http://mosabbeb.ir http://namooneh.ir http://namouneh.ir https://eghtesadi1.ir http://eghtesadiiran.ir http://eghtesadi1.com http://eghtesadiiran.com http://eghtesadionline.com قابل مشاهده است. مدیرمسئول سایت اقتصادی ایران : محمدرضا عادلی مسبب کودهی

Comments are closed.

رفتن به نوار ابزار